Echt HEMA……..eet veel snoep en val toch af!

Eerder schreef ik al een blog over de grote hoeveelheid snoep die klanten opgedrongen wordt bij de HEMA. Maar gelukkig heeft HEMA daar zelf een oplossing voor gevonden: een afslankende en vet verbrandende sportbroek.

Ik belde persvoorlichting en vroeg of er iets fout gegaan was. Dat was niet het geval, het zou gebaseerd zijn op dit onderzoek.

 

 

 

 

 

Nee ik verzin het niet.  Kijk maar:

Zelf plaatste HEMA dit filmpje:

De fat burn stimulator van HEMA is een boxer die de diepere huidlagen verwarmt, waardoor de vetverbranding wordt gestimuleerd als je beweegt. Meer weten? Canan vertelt je er alles over in onze video. https://goo.gl/bHU4gU

Geplaatst door HEMA op Vrijdag 13 januari 2017

Geld terug

Marketing gericht op het misbruik maken van wanhopige mensen past niet bij een merk als de HEMA. Tenminste dat hoop ik! HEMA kunnen we afspreken dat iedereen die dit misleidende product inlevert haar geld terugkrijgt? Zo ja, dan schrijf ik daar uiteraard ook een blog over. Dat beloof ik.

Energiebalans

Afvallen is heel lastig,maar doe je niet door een ander kledingstuk aan te trekken. Je valt af als je minder eet dan verbruikt!

Update

Vandaag zocht ik of de broek nog te koop was. Dat lijkt niet zo te zijn. Ik zie dat RTL Nieuws er ook aandacht aan besteedde.