Wie is Liesbeth Oerlemans

Ik heb een brede interesse en vind daarom aantrekkelijk deze verschillende kwaliteiten ook in mijn werk in te zetten. Ik ben epidemioloog en voedingskundige. Als opruimcoach houd ik van overzicht. Ik houd van cijfers en nog meer van mensen.

Daarom wil ik graag dat we weer met respect naar elkaar luisteren. Want alleen dan kun je begrijpen wat de ander drijft. Door informatie te delen en nieuwsgierig te zijn naar andere visies krijg je inzicht in elkaars intentie en belangen. Zo ontstaat een echte relatie waar iedereen beter van wordt

Ik doorgrond complexe situaties snel en weet met adequate oplossingen te komen. Zo geef ik gedegen, goed onderbouwde adviezen die door mijn heldere en open communicatie en empathie op draagvlak kunnen rekenen. Ik neem als gangmaker vaak het initiatief en start graag nieuwe projecten.

In woon in een hofje uit 1769 in hartje Haarlem. In mijn vrije tijd ben ik bezig met een cursus filosofie, vind ik het leuk om te schrijven, te wandelen alleen, met anderen of met een ‘leen- Labradoodle’, ik houd van gezelschapsspelen, een terrasje, de bieb en ik ben francofiel.