Wie is Liesbeth Oerlemans

Als bruggenbouwer is actief luisteren mijn grootste kwaliteit. Om werkelijk te weten wat er speelt bij de ander en/of de organisatie en zo gezamenlijk tot de juiste oplossing te komen en de ander daarmee te verassen. Ik werk analytisch en gestructureerd, waardoor ik informatie snel op een rijtje kan zetten. Met mijn onafhankelijke en eigenzinnige geest ben ik als spin in het web verbindend, veelzijdig, transparant en praktisch. Ik werk graag projectmatig voor een betekenisvolle organisatie die oog heeft voor elkaar en elkaars kwaliteiten.

Op dit moment werk ik met plezier als freelance opruimcoach, maar ik mis de dagelijkse samenwerking met collega’s. Daarom zoek ik ander werk. Hier en hier vind je meer details over het soort werk dat ik zoek.

Sinds 2019 woon ik in een hofje uit 1769 in hartje Haarlem. Ik geniet van wandelen, alleen, met anderen, maar ook met de labradoodles Bommel, Moos en Zusje, mijn ‘leenhonden’. Ook speel ik graag gezelschapsspellen, en ik word blij van een latte op een terrasje met een goed boek uit de bieb. In mijn vrije tijd volg ik een cursus filosofie om anderen nog beter te kunnen begrijpen.