Durf jij op jezelf te vertrouwen? Word weer je eigen goeroe!

Twijfel jij er ook regelmatig over wat wel en niet gezond is? Wie kun je wel geloven? Wie niet? Zou het niet mooi zijn als je daarvoor niet meer afhankelijk zou zijn van anderen, maar ‘gewoon’ zelf de beste keuzes kunt maken? Ik kan je helpen de beste versie van jezelf te worden zonder dat je afhankelijk van me wordt. Wil jij ook leren hoe je jezelf het beste kunt helpen? Zonder extreme voedingspatronen, die je niet je hele leven vol kunt of wilt houden. Je kijkt daarbij uiteraard niet naar één voedingsmiddel, maar naar je hele voedingspatroon. Ben je benieuwd hoe?

Twijfelende  opgeleide professional

Als je best iets van voeding weet, maar verward raakt door al die tegengestelde adviezen van ervaringsdeskundigen zonder voedingskennis dan is mijn basistraining voeding echt iets voor jou. Voor professionals heb ik eigen versie ontwikkeld die door de BGN is geaccrediteerd. In deze training leer je als professional hoe jij je klant beter helpen kunt helpen met  al die verschillende  hypes. Is brood echt ongezond? Word je dik van suiker? En is kokosbloesemsuiker inderdaad gezonder? En hoe zit het dan met zoetstoffen? Is stevia wel beter? Is het verstandig om kokosvet te gebruiken? Heb ik in een gezond voedingspatroon chiazaad nodig? Is Keltisch zout echt zo gezond? En zijn e-nummers gevaarlijk?

Nog geen prof, maar je zoekt wel een opleiding

Wil je zelf graag voedingsadvies geven? En vind jij net als wij ook dat je je klant het beste helpt als je een geaccrediteerde opleiding hebt. Dan weet je dat niet alleen de opleider de opleiding goed vindt, maar ook een externe partij. Dat geeft de klant vertrouwen dat het om meer gaat dan een marketingpraatje maar een gedegen opleiding. Wij hebben een unieke opleiding gewichtsconsulent ontwikkeld die uiteraard is geaccrediteerd door de beroepsvereniging BGN. Je leert:

  • basiskennis voeding, maar ook het snappen en uitleggen van hypes;
  • maar minstens zo belangrijk: het begeleiden van gedragsverandering;
  • je maakt een portfolio waarbij je ontdekt wat je goed kunt en je zet je eigen praktijk op.