Update Aldi vezelwater en groentekoekjes

Update Aldi vezelwater en groentekoekjes

Van de week schreef ik deze post over Aldi. Ik had voor het vezelwater en groentekoekjes contact met ze opgenomen voordat ik de post schreef maar kreeg in eerste instantie geen antwoord. Inmiddels is dat wel zo. En zoals mijn trouwe volgers weten ben ik kritisch maar ook informatief.

Reactie Aldi
Op de vraag over de groentekoekjes bij Aldi kunnen we het volgende zeggen: op dit moment wordt het Landlane Groentecookie alleen actiematig aangeboden. Het Groentecookie is een lekker alternatief voor gewone koekjes. Het Groentecookie bevat meer vezels en minder zout dan gewone granenkoekjes. Net zoals de meeste koekjes bevat ook dit koekje suiker en vet. Ons advies is om het Groentecookie dan ook te zien als een gewoon koekje en er daarom dus niet méér van te eten dan van gewone koekjes.’

Uw opmerkingen over het product en de boodschap die ervan uit kan naar de consument geven voldoende reden om zowel product als verpakking onder de loep te nemen. Daarmee gaan wij aan de slag.

Goed nieuws dus! Wordt vervolgd als ik nieuwe informatie ontvang van Aldi.