Echt waar?! Hoe word jij Liesbeth-proof?

In september starten we weer. Het is jammer dat steeds meer mensen geen flauw idee meer hebben hoe ze gezonde voeding kunnen kiezen. Door zich op details te richten verliezen ze helaas de hoofdlijnen uit het oog. En vergeten ze zelfs dat ze gewoon zelf na kunnen denken. Echt waar!

Het helpt ook niet dat steeds meer professionals niet in staat zijn adviezen (cijfermatig) te onderbouwen.  Hoe vaak lees je niet dat je prima zonder melk kunt? Als je vraagt hoe ze dan volwaardige adviezen geven blijft het stil. Volwaardige adviezen zonder melk is best mogelijk, maar dat vraagt wel kennis van zaken. Klanten hebben op een goed advies en betalen je niet voor je persoonlijke mening.

Wil jij je klanten écht helpen? Dat kan! 

 

 

Nog geen prof?

Kies dan onze opleiding gewichtsconsulent. Je leert niet alleen kritisch voedingsinformatie beoordelen, mensen begeleiden met gedragsverandering maar maakt ook een bedrijfsplan zodat je direct kunt starten als je het diploma hebt. En je krijgt ook nog eens de training Sweet Control t.w.v. € 549,- erbij cadeau. We starten weer in september. Meer info en aanmelden, kijk dan even hier.

Al gewichtsconsulent?

Dan kun je kiezen voor mijn E-cursus. Je vindt deze hier. Het levert je 4 punten op voor de BGN.

Ik hoop binnenkort kennis met je te maken 😉