Lijflied: een ontroerende inspirerende avond. Ga jij ook?

Helaas ben ik al geweest naar Lijflied en kan ik de muziek (nog?) niet via itunes kopen. Een aanrader als je een lichaam hebt, daar wel eens praktische vragen over hebt en je net als ik van de combinatie diepgang en relativeren houdt. Een optreden van Meijke van Herwijnen met twee muzikanten: Sidney Hill en Ton van Dortmont.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie Meijke niet kent. Meijke heeft humane voeding gestudeerd in Wageningen en zich daarna gespecialiseerd in coachen. Wij delen onze visie op voeding en gezondheid. Daarom hebben we ook samen een opleiding gewichtsconsulent ontwikkeld. In de opleiding leer je onder andere het vitaminelied. Nee schrik niet, je hoeft voor de opleiding zelf niet te kunnen zingen. Dat kan ik ook niet! Als je je nu aanmeldt voor de opleiding gewichtsconsulent, krijg je een kaartje van Lijflied cadeau.

En als consument krijg je tot 10 dagen voor het optreden korting, als je de kortingscode ‘via Liesbeth’ (zonder die haakjes) gebruikt. Hier kun je de kaartjes kopen.‘ Geen tijd? Genieten hoort toch bij het leven’ 🙂

Wanneer en waar?
Vr 22 mei 2015 – 20:15 – Den Haag, Dakota Theater
Za 23 mei 2015 – 20:30 – Zwolle, Odeon
Vr 29 mei 2015 – 20:30 – Den Bosch, Verkadefabriek
Za 30 mei 2015 – 14:30 – Amsterdam, Doelenzaal
Za 30 mei 2015 – 20:00 – Amsterdam, Doelenzaal

‘Je verstand kan zich vergissen, maar je lijf vindt je volmaakt’