Wat ik je niet kan leren

Ik kan je veel over voeding leren, maar er zijn ook dingen die ik je niet kan leren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik kan je niet leren dat

  • koolhydraten gevaarlijk zijn
  • je door het eten van gluten sterft
  • een minder rijpe banaan beter is dan een rijpe banaan
  • tarwe levensbedreigend is
  • volkoren brood schadelijk is
  • je fit wordt door het eten van hip zout
  • je geen melk moet drinken omdat je geen koe bent
  • kokosbloesemsuiker of stevia megagezond is
  • superfood directe gezondheidseffecten heeft

Ik maak je niet bang maar help je liever

Komt dat omdat ik me er niet in heb verdiept? Nee, juist doordat ik me er wel in heb verdiept! En ik weet het echt wel dat, de extreme verhalen van je buurvrouw of een ervaringsdeskundige die ook ‘iets wil doen met voeding’ veel sappiger zijn dan mijn genuanceerde verhalen. We leven in een democratisch land. Dus als je dat liever leest zijn de nuances op mijn blog inderdaad gaapverwekkend saai.