Ik zoek gezelligheid in Haarlem

Jaren besteedde ik (ongewild) al mijn tijd aan mijn werk, waardoor ik te weinig energie overhad om iets af te spreken. Dat mis ik en daarom ga ik meer prioriteit geven aan gezelligheid. Ik ben ik op zoek naar mensen in Haarlem, die ook van gezelligheid houden.

 

 

 

 

 

 

Wie ben ik

Ik ben een vrouw van (bijna) 59. Sinds 2019 woon ik in een hofje uit 1769 in hartje Haarlem. Ik geniet van wandelen, alleen, met anderen, maar ook met de labradoodles Bommel en Zusje, mijn ‘leenhonden’. Ook speel ik graag gezelschapsspellen, en ik word blij van een latte op een terrasje met een vriend(in), een fijn boek van de bieb of de Flow. Ik houd van de Franse taal en Franse chansons. Ik voel me thuis bij de activiteiten van het Stadsklooster in Haarlem. Dat is geen klooster, mocht je dat denken 😉

Ik houd van een goed gesprek over het leven. En krijg meer energie van individuele afspraken dan activiteiten in grote groepen. Vandaar ook dit bericht, in plaats van een lidmaatschap van een uitgaansclub.

Wie zoek ik in Haarlem

Mensen die geen propvolle agenda en dus tijd hebben. Om samen te wandelen of een terrasje op te zoeken. Ken je le petit café al? Lekker bijkletsen of een keer naar Theater de Liefde. Wie wil er mee naar Nilgun Yerli of Britta Maria? Of een keer naar een film in De Schuur?

Een ideale wandelroute is voor mij te bereiken met het openbaar vervoer, rondom Haarlem of niet te ver buiten Haarlem, op een dag die niet al te heet is en die start vanaf 11 uur of iets later. Ik vind gezelligheid belangrijker dan een Olympisch record. Daarom denk ik voorlopig aan een wandeling van zo’n 10 kilometer. Boterhammetje mee en een lekker drankje op een terrasje.

Wie zoek ik o.a. in Amsterdam of Rotterdam

Als francofiel geniet ik van de Franse sfeer in een (eenvoudig) Frans restaurant. In Amsterdam bijvoorbeeld Le french café en in Rotterdam Marseille. Andere voorstellen (op reisafstand van Haarlem) zijn ook welkom. Mijn budget is niet oneindig, maar af en toe een Franse lunch gaat zeker lukken. Wie lijkt dat ook leuk?

Ga je mee?

Andere ideeën in de buurt zijn uiteraard ook erg welkom. Bel of mail me even als je ook meer gezelligheid zoekt. Ik ben bereikbaar via liesbeth@liesbethoelemans.nl of 06 18116054.

Ken je mensen die dit leuk vinden? Dan vind ik het tof als je mijn bericht deelt.