Ik zoek vrijwilligerswerk in Haarlem

Ik (vrouw, 60 jaar) zoek vrijwilligerswerk, waarin ik een steentje bij kan dragen aan deze maatschappij. Misschien kent je me toevallig al wel. Ik ben die krullenbol die vaak vrolijk door het centrum van Haarlem loopt met haar ‘leenhonden’ Bommel of Moos. Ik vind het gezellig om een praatje op straat te maken, ook met onbekende voorbijgangers.

 

 

 

 

 

 

Ik heb nu niet veel, maar voldoende geld voor een fijn leven. Ik weet echter heel goed wat het betekent als je van te weinig geld moet leven. En ook hoe eenvoudig mensen dan over je oordelen, zonder je verhaal te kennen. Ik kan een luisterend oor bieden, meedenken en je als je dat wil je helpen met overzicht. Het organiseren van je huis, maar ook een overzicht van je administratie. Ik doe dat bij voorkeur als lid van een team.

Ook denk ik graag mee met projecten. Ik zie te vaak dat mensen goedbedoeld allerlei ideeën hebben voor mensen met weinig geld, maar dat die veel te ver weg staan van de mensen waarvoor ze zijn bedacht. Of dat gedacht wordt dat mensen die onvoldoende geld hebben, dom of lui zijn. Dat kan en moet anders!

Bel of mail me even als je tips voor me hebt. Ik ben bereikbaar via liesbeth@liesbethoelemans.nl of 06 18116054.