Ga je mee wandelen?

Het is bijna tijd om (voorlopig) te stoppen bij de GGD. Ik heb er echt een fijne tijd gehad. Het werk als bron- en contactonderzoeker – een combinatie van speurwerk en het adviseren van mensen –  bleek goed bij me te passen. Maar nog belangrijker vond ik mijn collega’s die ook zonder eigenbelang zo gemotiveerd waren om mensen echt te helpen. Een applausje voor hen is op zijn plaats en ik zal ze zeker gaan missen.

 

 

 

 

 

Tijd voor ontspanning

Na jaren ploeteren is het nu tijd om een betere balans te zoeken tussen verplichtingen en ontspanning. Ik heb al wel wat plannen daarvoor en die zal ik zeker op een later moment met jullie delen. In ieder geval wil ik graag meer gaan wandelen in Haarlem en omgeving. Denk bijvoorbeeld naast Haarlem aan Santpoort, Castricum en het water bij Monnickendam of daar in de buurt. Ik wandel vaak in Haarlem met Moos – mijn lieve oppashond –  of alleen, maar het lijkt me leuk ook vaker met anderen mensen te gaan wandelen. Bekenden of onbekenden die van wandelen, gezelligheid en een goed gesprek houden. Op een stil moment toen ik mijmerde bedacht dat dat ook leuk zou zijn met mijn ex-collega’s van de GGD die dat ook leuk vinden.

De ideale wandeling

Een ideale wandelroute is voor mij te bereiken met het openbaar vervoer, rondom Haarlem of niet te ver buiten Haarlem, op een dag die niet al te heet is en die start vanaf 11 uur of iets later. Ik vind gezelligheid belangrijker dan een Olympisch record. Daarom denk ik voorlopig aan een wandeling van zo’n 10 kilometer. Boterhammetje mee en een lekker drankje op een terrasje.

Ga jij mee?

WandeIideeën in de buurt zijn welkom. Bel of mail me even als jij graag een dag samen wil wandelen. Ik ben bereikbaar via liesbeth@liesbethoelemans.nl of 06 18116054.  De laatste week van juli en de eerste week van augustus pas ik op in Leiden op een andere schattige hond, Zusje. Als je graag kennis maakt met Zusje kunnen we daar ook samen wandelen.