Skip to content

Opleidingen, workshops en inspiratie

Ik geef opleidingen, workshops en inspireer bedrijven. Ik geef voedingslessen, maar ook deel ik in een workshop graag wat mij opvalt op het raakvlak van voeding en communicatie. Het doel hiervan is om medewerkers van bedrijven en organisaties te stimuleren verder te kijken dan de gebaande paden. Ik kan je leren hoe je beter contact maakt met je klant.

Ik heb samen met mijn collega Meijke van Herwijnen een door de beroepsvereniging BGN geaccrediteerde opleiding gewichtsconsulent opgezet. Ik leer studenten niet alleen een zinvol voedingsadvies te geven, maar leer ze ook hoe ze zelfstandig informatie kunnen beoordelen. Een student moet in staat zijn ook bij andere voedingspatronen een evenwichtig goed onderbouwd advies te geven. Dat vind ik echt belangrijker dan dat een student het volledig met me eens is. En trouwens: ik startte als docent omdat ik mijn kennis graag wilde delen maar al doende leerde ik dat het me ook veel energie geeft om studenten die onzeker zijn te blijven steunen tot dat ze ook zelf beseffen wat ze kunnen. Tijdens en ook na de opleiding.

Wil jij graag met mij samenwerken? Dat kan! Graag zelfs: heb jij een idee voor een evenement over voeding of gezondheid? Ik denk graag met je mee hoe je het meeste aan mijn bijdrage hebt. Als gespreksleider bijvoorbeeld, maar ik kan je ook helpen met opleidingen, workshops en lezingen. Ik inspireer je graag!

Ben je gewichtsconsulent en wil je met een groepje (minimaal 6 mensen) een training op locatie? Dat kan uiteraard ook. Bel of mail me dan zodat we samen kunnen afstemmen wat je wensen zijn.

Ervaring met Liesbeth als docent/spreker

Als docent/spreker wil ik ervoor zorgen dat mensen zelf het heft weer in eigen handen nemen en niet onnadenkend ingewikkelde hypes volgen terwijl ze daar niet gelukkig van worden. Ik leer mensen daarom graag het onderscheid te maken tussen marketing en feiten, zodat je op basis van feiten keuzes kunt maken die bij je passen. Dat doe ik niet alleen voor activiteiten gericht op gezondheid, maar ook voor de levensmiddelenindustrie.

Scroll To Top