Ik wil liever eten, dan praten over eten

15 jaar geleden was ik ziek, een flinke burn-out. Met een te groot doorzettingsvermogen had ik jaren veel te hard gewerkt. Maar niet het harde werken was de reden dat ik omviel. Nee, dat was omdat ik zingeving miste. Ik zocht naar activiteiten die me energie gaven in plaats van kostten. 15 jaar heb ik daarmee nu geprobeerd voldoende geld te verdienen en ik kan helaas constateren dat dat is mislukt. Als er niet snel iets verandert is dit niet alleen dat mislukt, maar ook mijn leven. Een leven met als enig doel werk zoeken is voor mij geen leven meer.

 

 

 

 

Alles geprobeerd

Om een of andere onduidelijke reden denken mensen met genoeg geld altijd dat zij het beter weten dan ik. Misschien komt dat omdat ze graag zelf de beste zijn, maar misschien ook wel omdat ik niet communiceerde wat ik er allemaal voor deed de afgelopen 15 jaar. De industrie vindt mij leuk als ik gratis de dialoog voer. Maar als die dialoog te serieus wordt nemen ze liever iemand aan die direct geld oplevert. Misschien was ik te naïef en had ik niet door dat de industrie niet daadwerkelijk op zoek is naar win-win.

Ik kan niet liegen

Het is treurig maar waar dat een paar mensen me de afgelopen maanden zeiden dat als ik meer zou liegen gemakkelijker inzetbaar zou zijn. Ik wil niet in een wereld leven  waarin ik verplicht word om zodanig te communiceren dat het bedrijfsbelang voor gezondheid gaat. Ik kan veel, maar liegen kan ik inderdaad niet. Dat is jammer, als ik dat wel had gekund had ik deze blogpost niet hoeven schrijven.

Wat kan Liesbeth? Veel, lees maar

Voor diegene die me niet kennen. Ik heb een diploma HEAO Bedrijfseconomie, HEAO Communicatie, NIMA C, Hogeschool voor Natuurgeneeskunde (specialisatie voeding) en ik ben klinisch epidemioloog. Van nature heb ik een kwaliteitsbril op. Omdat snel situaties kan analyseren ben ik een goed projectmanager. Ik leer snel, vind het leuk me ergens echt in te verdiepen, maar nog leuker om voldoende geld te verdienen. Oh ja, ik ben super loyaal: als ik iets ga doen, kun je altijd op me rekenen!

Praktisch

Ik wil alles doen, zolang het maar niet fysiek is want dat lukt me nu niet. Het liefste ben ik projectmanager op het gebied van voeding/gezondheid. Op dit moment ben ik bij voorkeur 3 dagen (maximaal 4 dagen) beschikbaar in Haarlem (of op reisafstand van Haarlem).

Graag alleen concrete aanbiedingen. Vage netwerkgesprekken zijn boeiend, maar als het niets oplevert kan ik me geen reiskosten veroorloven.

Geen concreet idee? Je helpt me wel door te blog zoveel mogelijk te delen in je netwerk.

PS

Als je graag wil weten hoe het is om met mij samen te werken, dan zijn er genoeg mensen die je dat met plezier vertellen.